HTML

Indigógyerekek vs. 2012

Eljött az ideje, hogy ezt az egészet kiemeljük a misztifikációból és ne ölbe tett kézzel várja mindenki a 2012-t.

Friss topikok

  • i.makara: nem tetszik ami itt zajlik! Nem tetszik, ami itt zajlik, ahogyan nektek sem. Már a megoldást is m... (2010.09.03. 06:59) Változás következik

Linkblog

Archívum

Változás következik

2010.09.03. 06:58 i.makara

Véleményem szerint azon kívül, hogy eddig kiadtak több könyvet az indigógyerekek témát illetően melyben tudatosítják, hogy mennyire mások a mai kor gyermekei (kezelhetetlenek, hiperaktívak, angyalokat látnak, felettébb intelligensek), túl sok minden változást nem értek el.
Végre felfedezték! Na de most! Ideje lenne talán továbblépni, mivel tudomásom szerint elég sokan keresik a nyomtatott média ellenére a helyüket és még mindig nem találtak így rá, hogy miért is születtek ők valójában.


Eljött az ideje, hogy ezt az egészet kiemeljük a misztifikációból és ne ölbe tett kézzel várja mindenki a 2012-t.
Mivel így minden fiatal indigógyerek elmalmozik azzal, hogy ő mennyire más, mint az a generáció, aki irányítani, befolyásolni akarja az ő életét. Egyre több lesz a drogos és a céltalan fiatal.
Persze, hogy azon kívül, hogy fejtegetik őket, túl sok motivációt nem tudnak nekik adni.
Tudomásul kell venni, hogy a spiritualizmus és a dimenzióváltás nem el fog jönni, hanem már jelen van. Elég rég jelen van.
Nem kell ezt a témát misztifikáltan, avagy mint egy gyülekezetet kezelni és ilyen nézőpontba helyezni, mivel csak nehezítik ezzel a helyzetünket.
Kicsit olyan nézőpontba kerül így, mint a szcientológia és hiteltelen lesz.
Elfogadjuk mi, hogy céllal születtünk és egy magasabb szintű energia, aminek a neve életenergia határozza meg a létezésünket, és ez jelenleg itt van jelen a Földön, erre kell vigyáznunk, mert ennek a két lábon járó, tudattal rendelkező fizikai megvalósulása vagyunk mi is és minden ember.

Hallottak már arról: ahol a figyelem, ott az energia? Biztosan. Egy közös biztosan van bennünk és oda fogjuk tenni a figyelmünket. na ebben kell segíteniük.
Én beszélem ezeknek a gyerekeknek a nyelvét, mivel kitapostam már előttük az utat és nem hiába tettem mindezt.
A globalizáció, az anyagiasság elpusztította ezt a bolygót és jelenleg is háborúkhoz vezet.
Önök szerint fogom én ezt hagyni és ölbe tett kézzel fogom várni, amíg minden rendbe jön?
Az én gyerekeim már nem ilyen világba fognak születni, mivel ha sokan látnának is nemcsak néznének, észrevennék, hogy milyen gyönyörű ez a Bolygó!
Ezeknek a gyerekeknek/felnőtteknek, ha beszélnék a nyelvüket már rég a tetteiket élveznék, nem csak a puszta jelenlétüket.
 
Véletlenek nincsenek. Addig hívod csak véletlennek, ameddig át nem látod, hogy ezeket mi mozgatja valójában. Velem sem, ahogyan veled sem sincsenek véletlenek.
Mindent okkal és céllal sodor eléd az élet és mivel fontos vagy az életnek akkor is, ha rossz úton haladsz, ezért nem fogja elengedni a kezedet, ameddig észre nem veszed, hogy fönt akadtál a saját magad által kreált rostán és árral szemben úszol, pedig ez a valami, csak jót akar neked.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://makara.blog.hu/api/trackback/id/tr912268226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

i.makara 2010.09.03. 06:59:26

nem tetszik ami itt zajlik!

Nem tetszik, ami itt zajlik, ahogyan nektek sem. Már a megoldást is megtalálta rá az emberiség, csak nem tudja még, hogyan fogjon hozzá. Az embereket belülről kell megváltoztatni ahhoz, hogy lefektessék egy új (talán atlantiszi) korszak alapjait.
Jelenleg egy monetáris társadalomban élünk, ahol a pénz irányít mindent. A bankok, a multik, a politika.
Én nem haragszom ezért senkire. Azért sem, mert az emberek harácsolnak, keresztülgázolnak egymáson, hazudnak, gyilkolnak, nem figyelnek egymásra, családok mennek szét, stb. Mi mást csinálnának?
Jók - rosszak, feketék - fehérek, normálisak - háborodottak, mind egy tőről származunk. Egy dologra még mindenki emlékszik és mindennél jobban vágyik rá: TISZTELETNEK hívjátok.
Ugye-ugye milyen jó kis dolog az, hm? Ez bárkit levesz a lábáról.
Ez nem több mint tiszta energia, amit az emberiség saját maga gerjeszt pusztán azzal, hogy figyelnek egymásra. Azt pedig mindenki nagyon szereti. Bár még nem látja senki, de mindenki érzékeli.
Amikor szerelmes vagy, akkor boldog vagy és megszűnnek a távolságok, minden rózsaszín, mindenkit szeretsz, nem fáradsz el, értékeled, ami éppen van körülötted, mindenre van időd, benne élsz a pillanatban, nem vagy beteg és még sorolhatnám. Emlékszel még ugye?
A legfontosabb mégis az, hogy csak pozitív gondolataid vannak tőle és építő hatással vagy mindenkire.
Pedig csak egy embertől kaptál figyelmet (energiát) és látod, mégis mi mindenre képes lehetsz vele és te mennyit tudsz adni ebből másoknak.
Én azt mondom, akik hatással vannak egy rosszul működő monetáris alapokon nyugvó világra, politikusok, bankárok, multi cégek vezetői és a többi, kapják csak meg, amire vágynak: a bankár kapjon pénzt, a politikus hatalmat, a multi országokat, nincs jelentősége. Minden ember egy dologra vágyik: energiára, azaz tiszteletre.
Amennyiben így jut energiához az, aki hatással lehet a társadalom további alakulására, meg kell nekik adni.
Itt jelenleg a pénz az Isten, nem pedig az ember. A világot jelenleg ez mozgatja, ezért mindenki ezt keresi. Sok pénzt akar mindenki keresni nyilván, hisz az adja az energiát.
Te is tudod, mit is keres valójában itt mindenki. A másikat keresitek, a többi ember figyelmét, azokét, akikkel egy tőről fakadtok, hiszen láthattad és átérezhetted az imént, hogy egy ember figyelme, amit neked ad, attól mire vagy képes. És ha ezt két-háromtól kapod meg, netán még többtől vagy akár mindenkinek egy helyen van a figyelme?
Szerinted mire képes az emberiség?
Most már te is tudod, hogy ez az egy nyelv a közös nevező, amitől ez az egész elindul, és oly gyorsan valósul meg, hogy észre sem veszitek!
És én azt beszélem, továbbá játszi könnyedséggel váltanánk ezt valóra veletek együtt úgy, hogy közben nem rám figyeltek, hanem arra a csodára, amit életnek hívnak.
A valódi segítségnek nincs neve, nem kötődhet egy személyhez, mert belülről fakad. Csak magadra kell, hogy figyelj és tudod, miért?
Mert ha az eddig leírtakat megértetted, akkor ezt a közös nyelvet értetted meg és most már sejted, mekkora hatalommal bírsz.
Töltsön el örömmel az, hogy premier plánból nézheted végig egy új korszak beköszöntét.
süti beállítások módosítása